الخميس، 12 مايو 2016

Rize Green Suada Otel - فنادق ريزي غرين سوادا

Green Suada Hotel,2013 yılının son çeyreğinde hizmete açılmıştır.Green suada butik otel Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunmaktadır. Konum olarak doğal ve güzel bir yerde bulunan bu otel manzarasıylada misafirlerinin ilgisini çekmekte. Toplamda 60 odası bulunmakta ve bu odaların her biri ap ayrı bir güzellikte tasarlanmış olup her birinden doğal ve güzel manzaralar görebilirsiniz.

Bu tesiste de SPA merkezi sauna hamam ve kapalı havuzlar bulunmakta. Rize’nin doğa turizmi konusunda ilerlediğini bu tesisten de anlayabilirsiniz. Green Suada Otel’e nasıl gidilir? Rize şehir merkezinden artvin istikametine doğru 44 km yol kat ettikten sonra Ardeşen ilçesine varabilirsiniz.

Green Suada otel Trabzon şehir merkezine 105 km uzaklıktadır.Misafirlerini Rize Ardeşen'de ağırlayan Green Suada Hotel, şık ve modern odalarında konforlu bir konaklama imkanı sunuyor.Misafirlerini Rize Ardeşen'de ağırlayan Green Suada Hotel, şık ve modern odalarında konforlu bir konaklama imkanı sunuyor.

Tesiste farklı büyüklüklerde 60 oda mevcut. Odalarda; klima, kablosuz internet, duş, WC, LCD TV, uydu yayını, saç kurutma makinesi ve telefon bulunuyor. Ayrıca tesiste; sauna, spa merkezi, hamam, masaj, restoran, bar, çamaşırhane, kablosuz internet, kuru temizleme, kapalı havuz, havalimanı servisi ve otopark gibi ihtiyaç duyulabilecek pek çok olanak da mevcut. Green Suada Hotel, Ardeşen Otogarı'na 6 km ve Trabzon Havalimanı'na 115 km mesafede konumlanıyor.

تم افتتاح Green Suada Hotel في الربع الأخير من عام 2013. يقع فندق Green suada boutique في حي Ardeşen في Rize. يقع في موقع خلاب وجميل ، يجذب هذا الفندق انتباه ضيوفه. هناك 60 غرفة في المجموع وكل غرفة من هذه الغرف مصممة بجمال فريد من نوعه ويمكنك التمتع بالمناظر الخلابة والجميلة من كل غرفة.

يوجد أيضًا مركز سبا مع حمامات ساونا ومسابح داخلية. يمكنك أيضًا فهم أن ريزي تتقدم في سياحة الطبيعة. كيفية الوصول إلى Green Suada Hotel يمكنك الوصول إلى منطقة Ardeşen بعد السفر على بعد 44 كم من وسط مدينة Rize باتجاه Artvin.

يقع فندق Green Suada على بُعد 105 كم من وسط مدينة طرابزون ، ويرحب فندق Green Suada بضيوفه في Rize Ardeşen ، ويوفر أماكن إقامة مريحة في غرفه الأنيقة والعصرية.

هناك 60 غرفة بأحجام مختلفة. غرف. تكييف الهواء ، إنترنت لاسلكي ، دش ، مرحاض ، تلفزيون LCD ، تلفزيون بقنوات فضائية ، مجفف شعر وهاتف. أيضا على الموقع. تتوفر ساونا ومركز سبا وحمام تقليدي ومساج ومطعم وبار وخدمة غسيل الملابس وخدمة الإنترنت اللاسلكي والتنظيف الجاف ومسبح داخلي وخدمة نقل المطار ومرافق وقوف السيارات. يقع Green Suada Hotel على بعد 6 كم من محطة الحافلات Ardeşen وعلى بعد 115 كم من مطار Trabzon.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق