الخميس، 12 مايو 2016

Rize Ridos Termal Otel - فندق ريزي رويدوس ثيرمال

Ridos Termal Otel & SPA içerisinde barındırdığı termal su ile ünlüdür. Sağlık turizmi konusunda Türkiye’de ki en büyük potansiyele sahiptir. Bunun sebebi ise kaplıcasında bulunan mineral sayısıdır. 4542 mineral ile Türkiye’de ki en yüksek değerlere sahiptir. Aynı zamanda dünya üzerinde bu değerlere yakın sadece 5 kaplıcadan birisidir. Yapılan araştırmalara göre bir çok hastalığa fayda gösterdiği tespit edilmiştir. Tesis termal su hizmetinin yanında bir de masaj hizmeti vermektedir.

Endonezyalı alanında uzman masörler tarafından yapılan masaj termal tedavinin daha kısa sürede yanıt vermesi için vazgeçilmezdir. Buraya sağlık amaçlı gelen turistler tesisin doğal güzelliklerinden aşırı etkileniyor ve geri gittiklerinde bu güzellikleri herkeze anlatıyor. Bu sebeple her yıl yabancı turist sayısı artıyor. Bir çok kurum toplantıları için de bu oteli tercih ediyor. Buraya gelen yerli yabancı tüm turistler tesisin doğal güzelliklerinden çok etkileniyor.

Tesiste bir açık termal havuz ve 2 kapalı termal havuz bulunmakta. Bunların haricinde aile banyoları da mevcut. Sunulan hizmet ile tam bir termal tesis olan Ridos Termal Otel & SPA mükemmel bir tatil yapmanız için tasarlanmış. Ridos Termal Otel’e nasıl gidilir? Bu tesis Rize merkezden 61 km trabzondan ise 90 km dir. Tesise gidebilmek için Rize’nin iyidere ilçesinden Erzurum istikametine doğru yönelip sırasıyla İyidere, Kalkandere ve İkizdere ilçelerini geçmeniz gerekmekte. Rize’nin ikizdere ilçesine geldiğinizde bu mükemmel doğa harikası tesise varabilmeniz için 7 kmlik bir yol kat etmeniz gerekmekte.

يشتهر Ridos Thermal Hotel & SPA بمياهه الحرارية. في تركيا، السياحة الصحية لديها أكبر المحتملة. والسبب في ذلك هو عدد المعادن في السبا الخاص بها. 4542 لديها أعلى قيمة المعدنية في تركيا. وهو أيضا واحد من خمسة مراكز سبا في العالم قريبة من هذه القيم. وفقا للبحوث ، فقد تقرر أنه يفيد العديد من الأمراض. بالإضافة إلى المياه الحرارية ، يوفر مكان الإقامة أيضًا خدمة المساج.

لا غنى عن التدليك الذي يقدمه مدلكون متخصصون إندونيسيون للعلاج الحراري للاستجابة في وقت أقصر. السياح الذين يأتون إلى هنا للأغراض الصحية يتأثرون بشدة بالجمال الطبيعي للمنشأة ويخبرون هذه الجمال عندما يعودون. لهذا السبب ، يزداد عدد السياح الأجانب كل عام. يفضل هذا الفندق للعديد من اجتماعات الشركات. جميع السياح الأجانب القادمين إلى هنا معجبة بالجمال الطبيعي للمنتجع.

ويضم مسبحًا حراريًا في الهواء الطلق ومسبحين داخليين حراريين. وهناك أيضا حمامات الأسرة. تم تصميم Ridos Thermal Hotel & SPA ، وهو مرفق حراري كامل مع الخدمة المقدمة ، ليجعلك عطلة مثالية. Ridos Termal Otel'e كيفية الوصول إلى؟ يقع هذا المرفق على بعد 61 كم من وسط ريزي وعلى بعد 90 كم من طرابزون. من أجل الذهاب إلى المرفق ، يجب عليك التوجه نحو اتجاه أرضروم من منطقة ريزيج إيديري وعبر مقاطع إيادري وكالكانديري وإكيزدير. عند وصولك إلى مدينة Rize ، عليك السفر لمسافة 7 كم للوصول إلى هذه الأعجوبة الطبيعية المثالية.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق