الخميس، 12 مايو 2016

Rize Çamlık Genesis Otel - فنادق ريزي كامليك جينيسيس

Doğu Karadeniz'in en şirin illerinden biri olan Rize'ye bağlı küçük bir cennet.Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan bir başka doğa harikası otel ise Çamlık Genesis Otel‘dir. İkizdere’den Erzurum istikametine doğru giderek bu tesiside görebilirsiniz. Ahşap yapısı ve 50 yatak kapasitesi ile mükemmel bir tatil deneyimi sunan bu tesisin apart odaları gelen ziyaretçileri fazlasıyla etkilemeye yetiyor.

Çamlık Genesis Otel'in oda ve bungalovları mobilya ve balkon içermektedir. Tümünde duşlu özel banyo mevcuttur. Bazı geniş bungalovların içi ahşaptandır.Çamlık Genesis Otel, Rize'nin Çamlık Mevkii'nde çam ormanlarıyla çevrili, sessiz ve huzurlu bir atmosferde misafirlerini ağırlıyor.İkizdere Rize bölgesindeki Çamlık Genesis Otel Telefon Numarası: 0850 602 1772 ile direkt ulaşın. Otel konseptinde tatilin tadını çıkarın.

جنة صغيرة متصلة ريزي ، واحدة من أكثر المحافظات الساحرة في منطقة البحر الأسود الشرقية. يمكنك رؤية هذا المرفق من İkizdere نحو أرضروم. تتميز هذه الشقة بهيكلها الخشبي وبسعة 50 سرير ، وتوفر تجربة عطلة ممتازة ، وتكفي الشقق لإثارة إعجاب الزوار.

تحتوي الغرف والبنغلات في Çamlık Genesis Otel على أثاث وشرفة. تحتوي جميعها على حمام خاص مع دش. تقع بعض البنغلات الفسيحة في الخشب ، ويقع فندق Genesis في مدينة جامج في مدينة ريزي ، وتحيط بها غابات الصنوبر ، ويقع في أجواء هادئة وسلمية. استمتع بعطلتك في مفهوم الفندق.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق