الخميس، 12 مايو 2016

Rize Dedeman Otel - فندق ريزي ديديمان

Dedeman Rize Oteli Karadeniz sahil yolu ile kolay ulaşıma sahip deniz manzaralı bir konumdadır.Bir diğer otel ise Rize’nin merkezine 7 km uzaklıkta bulunan Dedeman oteldir. Deniz kıyısında konuşlandırılan bu otel Rize’ye gelen devlet adamlarının ve futbolcuların genelde tercih ettikleri oteldir.

Rize’yi tamamen gören ve deniz manzarası olan bu otel yıllardır Rize’nin en büyük oteli olarak kalmıştı. Fakat 150 yatak kapasiteli Ridos Termal Otel & SPA kurulduğunda bu sıralamada 2. sıraya gerilemiştir.Nefes kesici Karadeniz manzarasına sahip geniş ve modern tasarımlı odaları ile Dedeman Rize Oteli sizleri bekliyor.

Dedeman otel Rize’nin derepazarı ilçesinde bulunmaktadır. Trabzon’dan Rize istikametine doğru gidildiğinde yolun solunda kalmaktadır. Karadeniz sahil yolundan çok net bir şekilde görülmektedir.Rize şehrini keşfetmeye Rize otelimizden başlayın. Dedeman Rize Oteli misafirlerine tüm şehri ve güzelliklerini keşfetmeleri için ideal bir lokasyon sunuyor.

يقع فندق Dedeman Rize على الطريق الساحلي للبحر الأسود مع سهولة الوصول إلى البحر ، ويقع فندق آخر هو Dedeman Hotel على بعد 7 كم من وسط Rize. هذا الفندق ، الذي يقع على الواجهة البحرية ، هو بشكل عام الفندق المفضل لرجال الدولة وكرة القدم من ريزي.

لسنوات ، كان هذا الفندق هو أكبر فندق في Rize. ومع ذلك ، عندما تم إنشاء Ridos Thermal Hotel & SPA بسعة 150 سرير ، فقد احتلت المرتبة الثانية في هذا الترتيب.

يقع Dedeman في حي Rize derepazarı. عندما تذهب من اتجاه طرابزون إلى ريزي ، يتم تركك على يسار الطريق. من الواضح جداً من طريق ساحل البحر الأسود. يقدم فندق Dedeman Rize لضيوفه موقعًا مثاليًا لاستكشاف المدينة بأكملها وجمالها.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق