الخميس، 12 مايو 2016

Rize Ayder Oteller - فنادق ريزي أيدر

Ayder dünyaca ünlü bir yaylamızdır. Her yıl buraya binlerce yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Doğal güzellikleriyle ünlü olan bu yaylada birde kaplıca varki her derde deva. Kışında kardan adam şenliği ile meşhur olan bu yayla yaz kış turizmin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu denli fazla ziyaretçi akınına uğraması nedeniyle Ayder yaylasında bir sürü otel ve lüks pansiyon kurulmuştur. Bu otel ve pansiyonların bir çoğu ahşap ve doğaya uygun şekilde tasarlanmıştır.

Ayder’de konaklamak isteyen ziyaretçiler bir yıl öncesinden yerlerini ayırtıyor. Otel ve pansiyonların dışında Ayder’de çadır kurup çadırda kalmakta mükemmel bir zevk veriyor. Şelaleleri dereleri ve ormanları insanları mest ediyor. Ayder’e nasıl gidilir? Ayder yaylası Rize’nin çamlıhemşin ilçesindedir. Çamlıhemşin’e gidebilmeniz için Rize merkez’den sırasıyla Çayeli, Pazar, Ardeşen ilçelerini geçmeniz gerekmekte. Ardeşen ilesinden Çamlıhemşin yoluna saparak ilçe merkezine vardığınızda Ayder tabelaları size yardımcı olacaktır. Yol boyunca size eşlik eden fırtına deresinin sesi adeta mükemmel bir yolculuk yapmanızı sağlayacaktır.

Ayder هو منشور ذات شهرة عالمية. يتدفق الآلاف من السياح المحليين والأجانب هنا كل عام. تشتهر هذه الهضبة بجمالها الطبيعي ، وتضم سبا في كل دواء. تشتهر هذه المرتفعات بمهرجان ثلجها في فصل الشتاء ، وهي لا تزال المفضلة للسياحة الشتوية الصيفية. منذ توافد العديد من الزوار ، تم إنشاء العديد من الفنادق والمساكن الفاخرة في هضبة آيدر. معظم هذه الفنادق والمعاشات مصممة للخشب والطبيعة.

يمكن حجز الزوار الراغبين في الإقامة في آيدر قبل عام. وبصرف النظر عن الفنادق والمعاشات ، فإنه لمن دواعي سروري أن البقاء في خيمة في آيدر. تيارات الشلالات والغابات هي ساحر الناس. Ayder كيفية الوصول إلى؟ هضبة آيدر في بلدة ريزي ، جامليهمشين. من أجل الوصول إلى Çamlıhemşin ، تحتاج إلى تمرير المناطق ريزي مركز ، Çayeli ، Pazar ، Ardeşen على التوالي. من Ardeşen إلى طريق Çamlıhemşin ، سوف تساعدك علامات Ayder عند الوصول إلى مركز المنطقة. صوت العاصفة التي ترافقك على طول الطريق ستمنحك قيادة مثالية.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق