الأربعاء، 11 مايو 2016

Rize Apart Evler - Rize Pansiyon - ريزي أبارت هاوسز بنسيون ريزي

Rize'de apart evlere olan ilgi son 10 yılda epeyce artış gösterdiğinden gerek rize merkez'de gerekse ilçelerinde çok kaliteli hatta 5 yıldızlı tesisler apartlar ve pansiyonlar hizmete girmiştir.Rize apart evler genellikle orta gelir düzeyine sahip sakin bir tatil anlayışına sahip tatilcilerin tercih ettiği iki konaklama şeklidir. Bunlardan en rahat ve yaygın olanı ise Apart otellerdir. 4 kişilik aileler için apart otel yanında aylık veya 15 günlük kiralık ev bulma seçenekleri de ekonomik özellik taşır. Rize’de Apart otel fiyatları ve pansiyon fiyatları birbirine eşittir.

Tatil planı yaparken öncelik ekonomik durumsa yani bütçe ön plandaysa elbette ki erken rezervasyon önemli bir indirim sağlayabilir. 4 yıldızlı bir otelin maliyeti de bu durumda yaklaşık olur. Rize merkezde ve nisbetten uzak yerlerde ev kiralamak ta mümkün.

Gerek Apart Oteller gerekse kiralık evlerde kalan ziyaretçilerine tavsiyemiz, buraların iletişim bilgilerini almaları, başka tatilcilere referans olmak amacıyla kısa bir tanıtım yazısıyla göndermeleridir. Yorum gönderebilirler. Apart otel sahipleri ve yöneticileri de kısa tanıtım yazılarını ücretsiz olarak sitemizde yayınlayabilirler. Apart Otel mi Kiralık Ev mi? Sorusuna yanıt olabilecek yorum, eleştiri, şikayet ya da olumlu izlenimlerinizi bekliyoruz.

ريزي الحاجة التي تظهر زيادة كبيرة في السنوات ال 10 الماضية، والفائدة في المنزل الشقق في مراكز موافقة من نوعية عالية جدا في كل المناطق حتى ال 5 نجوم والشقق منتجع ودور الضيافة تخدم girmiştir.riz منزل غالبا ما يفضلها المصطافون لديها مفهوم عطلة هادئة مع المتوسطة الدخل اثنين الإقامة فهو يشكل ذلك. الأكثر راحة ومشتركة من هذه الفنادق الفندقية. للعائلات من 4 أشخاص ، تتوفر خيارات الإيجار الشهري أو 15 يومًا. أسعار الفنادق وأسعار فنادق Rizeirde Apart متساوية مع بعضها البعض.

في حالة خطة الإجازة ، تكون الأولوية اقتصادية ، لذا إذا كانت الميزانية في المقدمة ، بالطبع ، يمكن للحجز المبكر أن يقدم خصمًا كبيرًا. تكلفة فندق 4 نجوم أيضا تقريبي في هذه الحالة. من الممكن أيضا استئجار منزل في ريزي.

نصيحتنا للزوار الذين يقيمون في شقق وبنايات الإيجار هي أنهم يرسلون تفاصيل الاتصال بهم ويرسلونهم بخطاب استهلالي قصير ليكون مرجعاً لصانعي العطلات الآخرين. يمكنهم نشر التعليقات. يمكن لمالكي الشقق ومديريها أيضًا نشر مقالاتهم على موقعنا الإلكتروني مجانًا. شقة للايجار في مي؟ نحن في انتظار تعليقاتكم ، أو انتقاداتكم ، أو شكاواكم ، أو انطباعاتكم الإيجابية التي قد تكون الجواب على سؤال سور

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق